Yayınevimizin ajans çalışmalarını yapan Endülüjans‘daki arkadaşlar üşenmemişler, benim sözlerimden bir sürü kart hazırlamışlar. Sağ olsunlar var olsunlar. Güzel bir çalışma olmuş, huzurlarınızda teşekkür ediyorum kendilerini.
Biliyorsunuz aşk üzerine, ayrılık üzerine, yalnızlık üzerine, sevgi üzerine, hayat üzerine, yaşamak üzerine, dostluk ve arkadaşlık üzerine bir çok yazım var. Açıkçası ben de sayısını bilmiyorum Binlerle ifade edebiliriz. Tabi ki herkesin zamanı yok, uzun uzun okuyamıyor, işte zamanı olmayan, az olsun, öz olsun da hemen okuyayım diyen arkadaşlar için afişler, kartlar, resimler, posterler….
Biliyorsunuz benim denemelerimi yayınladığım Sensiz Kelimeler Sözlüğü isimli bir blogum var. Orada daha çok deneme tarzındaki yazılarımı yayınlıyorum.
Ajans ekibi daha çok oradaki yazıları kullanmış.
İyi de etmiş. Benim için de nostalji oldu, neler yazmışım, neler etmişim diye bir göz atma fırsatım oldu.
Tekrar herkese teşekkürler…
**********************************************************************************************************************************************
Adem Özbay’dan aşk sözleri, aşk kartları, aşk afişleri, aşk kartpostalları, sevgi kartları, yalnızlık afişleri, sevgi posterleri, aşk posterleri,
Bir önceki yazımız olan Fark et, Uygula, Değiş! başlıklı makalemizde Arzu Bıyıklıoğlu kimdir, Arzu Bıyıklıoğlu kitabı ve Değiş hakkında bilgiler verilmektedir.
Çok güzellier,,Teşekkürler,,